Site Informatie
www.PeugeotPerformance.net is in juni 2002 opgericht door Michel van der Heiden. Met dank aan PGAC
[Meer over PGAC] voor het hosten van de gehele website.
In de loop van 2004 zijn Daniel & Sidney het peugeotperformance.net team komen versterken. In 2005 is er door Stefan een geheel nieuwe galerij gebouwd. Tevens is er begonnen aan een Franse versie van PeugeotPerformance.net

Peugeot staat er om bekend een merk te zijn dat enorm leuke, sportieve en zeer competatieve auto's bouwt. Zowel voor de 106, 205, 206, 306, 307, 309, 405, 406 en 407 geldt dat Peugeot keer op keer de betere GTi's bouwt in zijn klasse. Of zoals vaak wordt gezegd: "Volkswagen heeft de GTi uitgevonden, maar het is Peugeot die keer op keer de nieuwe standaard bepaalt'.

De reden dat Peugeot Performance is ontstaan is omdat er een duidelijke behoefte is naar een Peugeot site waar je alles over alle performance Peugeot types terug kan vinden. En met performance Peugeot type's bedoelen we alle GTi's en afgeleide types.

Doelgroep
up
De Peugeot Performance site biedt je alle informatie en foto's over de sportieve modellen van Peugeot.
De Peugeot Performance site richt zich hierbij op de Peugeot Performance types, zoals de WRC-RC-Maxi-Turbo16-T16-V6-Mi16-S16-GT-GTi-Rallye-CTi-CC-Cabriolet-XSi-XS-Sport-Procar-Quicksilver.

Veel van de informatie en links kan echter ook andere Peugeot rijders en niet Peugeot rijders op weg helpen. De site helpt je via Tuning of Links hopelijk op weg in jouw zoektocht naar dat ene onderdeel dat je nog mist of naar een tuningadres. Het is tevens mogelijk je auto in de Galerij te showen. In contact komen met andere liefhebbers of je auto of een onderdeel te koop zetten kan via het Prikbord.

Mocht je suggesties, vragen, opmerkingen, fouten of aanvullende informatie voor de site hebben hebben dan kun je die uiteraard altijd e-mailen, gebruik hiervoor Contact of laat via het Gastenboek weten wat je van de site vind.

Opzet site
up
Hoe is de site opgezet?
De opzet van de site is om zoveel mogelijk informatie in een zo helder mogelijk overzicht aan te bieden. Voorop staat dat alle informatie snel beschikbaar moet zijn.

De site bestaat uit verschillende onderdelen. Nadat je een onderdeel uit de navigatiebalk links hebt gekozen, krijg je bovenaan de pagina de verschillende secties binnen het gekozen onderwerp te bekijken.

Home
Druk op Home en je komt altijd weer terug op het begin van de hele website.

Nieuws
Vindt hier snel de laatste updates op de site.

Site info
Uitleg over opbouw site en wat het doel van deze site is.

Onze auto's
Lees hier over onze auto's, bekijk de foto's of vindt meer informatie over de makers van deze site.

Informatie
Alles over onder andere de Peugeot GTi Club Nederland, de historie van Peugeot, testen en de technische gegevens van alle sportieve types.

Downloads
Hier vindt je onder andere allerlei Peugeot logo's, cartoon's, wallpapers en screensavers.

Gastenboek
Je kunt het gastenboek tekenen en je mening over de site geven of opmerkingen en berichten achterlaten. Verder kun je hier lezen wat andere bezoekers hebben geschreven.

Gallerij
DE grootste Peugeot foto gallerij op het internet. Registreer jezelf, zodat je zelf foto's & specs kunt uploaden van je Peugeot.

Video's
Video's en filmpjes van Peugeot momenten. Gegarandeerd voor mooie acties. Regelmatig worden de huidige video's en filmpjes aangevuld met nieuwe zelfgemaakte video's.

Tuning
Wat is er te krijgen voor de Peugeot Performance types? Bespaar veel geld aan onderhoud door het zelf te doen, zie de 'do it yourself guide'.

Forum
Het forum is de perfecte manier om in contact te komen met andere bezoekers van deze website. Ook de mogelijkheid om gratis onderdelen en auto's te koop te zetten. Peugeot Performance maakt gebruik van de forums van de Peugeot GTi Club Nederland en van de Peugeot GTi Autosport Club UK.

Links
Hier vind je links naar diverse websites.

Contact
Suggesties, vragen of opmerkingen? E-mail ze.

Recentie AutoVisie 20 juli 2002 (nr 15), pagina 62.
up

www.peugeotperformance.net
Klik hier om de gehele pagina te bekijken.