Disclaimer

ALGEMEEN
Alle technische adviezen, opinies of diagnose's aangeboden op de forum(s), op de hoofdsite, van de webmasters, forum leden, technische adviseurs en per e-mail wordt aangeboden in de veronderstelling dat dit alleen als algemene informatie wordt gebruikt. We willen u adviseren om in alle omstandigheden professioneel advies te zoeken. Peugeot Performance en zijn webmasters nemen geen verantwoordelijkheid voor welke verliezen, schade, verwondingen, kosten dan ook of elke claim die het gevolg is van gebruik van enthousiast/amateur advies zoals hierboven beschreven. Aan de alle verstrekte informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

COPYRIGHT
Bijna alle intellectuele eigendommen in verband met de informatie en afbeeldingen op de website zijn het eigendom van Peugeot Performance. Geen informatie of afbeelding mag worden gebruikt of gedupliceerd zonder door de webmasters vooraf gegeven schriftelijke toestemming. Peugeot Performance is niet verantwoordelijk voor de afbeeldingen die zij ontvangt van haar bezoekers. Het is namelijk niet mogelijk om te controleren wie de afbeeldingen heeft gemaakt en wie het auteursrecht hier van heeft.

DATA BEVEILIGING
De privacy van Website gebruikers vindt Peugeot Performance belangrijk.

PERSOONLIJKE DATA
Peugeot Performance verzamelt geen enkele 'Persoonlijke Data' (naam, adres, telefoon nummer, E-mail adres of andere contact informatie) ten behoeve van derden of commerciele doeleinden, tenzij u deze vrijwillig verstrekt. De Persoonlijke Data door u verstrekt zal worden gebruikt om uw vragen te beantwoorden en om eventuele veranderde specificaties over uw auto  op te vragen indien u uw auto heeft aangemeld voor de Galerij.

VIRUSSEN EN VEILIGHEID
De Peugeot Performance internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen be´nvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden. Deze internetsite kan tevens links bevatten naar niet-Peugeot sites. Peugeot Performance is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

E-MAIL
Door Peugeot Performance verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Het vermenigvuldigen, openbaar maken, verspreiden en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Peugeot Performance staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mail, of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.